LYXKRYZZNING med Danne Stråhed

Helene Persson och Glenn Wish väljer att fortsätta sitt bejublade söndagsnöje och bjuder härmed in till ännu en ”Lyxkryzzning” på Södra Kasern i Kristianstad. Artister av hög klass, gofika och musikquiz med fina priser i samarbete med Södra Kasern, Citygross Kristianstad och Café Sandhem i Vä. Gästartisten denna gång blir ingen mindre än DANNE STRÅHED!

Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har Malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg –
spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister.

Välkommen gammal som ung till sång, musik & eftermiddagsfika till Café Sandhems goa kakor.
Vi tävlar ut fina priser och bjuder på oss själva och Dannes hitlåtar – inbäddat i en avslappnad och energifull atmosfär.

Allt ingår i biljettpriset för 250 kr.

Insläpp 14:30

Biljetter släpps måndagen den 26 februari på:
Nortic.se, Coop City Kristianstad och Preem i Vä

KQ_lyxkryzzning_DanneStrahed_annons248x178_web