VIVA LAS XMAS på Sundspärlan

Glenn Wish sätter upp årets julshow på Sundspärlan i Helsingborg med premiär den 18 november!

– Jag kommer att leverera en blandning av rockkonsert, väckelsemöte och fotbollslandskamp, säger en lyrisk Glenn inför den kommande julshowen.

Med sitt 15-manna band ”The New Memphis Orchestra” kommer han att ge en mix av det publiken minns sedan showerna i slutet på 90-talet till nutidens Wish-känsla.

Stämningen när publiken stod på borden, klappade och sjöng med. Känslan när catwalken gungade i takt till alla Elvishits, då Glenn tog i från tårna, så svetten skvätte… den känslan ska återupplivas denna jul på Sundspärlan.

För bokning: https://www.sundsparlan.se

– Det finns bara en Elvis men jag älskar att framföra hans låtskatt på mitt sätt. Att få komma till Sundspärlan och göra detta känns oerhört kul och härligt – å livet ska vara härligt! säger Glenn

Glenn Wish körde sina krogshower på Södra Kasern i Kristianstad under fem år innan han valde att gå vidare till Slagthuset i Malmö, Eriksberg, Liseberg i Göteborg och Cirkus i Stockholm.

Med över 100.000 sålda biljetter i ryggen är han nu tillbaka med sin nya krogshow ”VIVA LAS XMAS”.

Sundspärlan & Glenn Wish välkomnar publiken till en fartfylld show med skånsk naturkraft, glädje, energi och ett magiskt, vida känt julbord.  Å Glenn hälsar: –Varmt välkommen – Kom som du är