The King & The Queen

Glenn Wish

Glenn Wish började med sina Elvistolkningar som som 25-åring. Detta ledde honom till utsålda hus på bl a Cirkus i Stockholm, Slagthuset i Malmö, Liseberg i Göteborg samt turné med Diggiloo-­gänget.

Helene Wish Persson

Helene Persson började som sångerska i lokalt dansband som 13-åring och gjorde sig rikskänd som dansbandsdrottning i ”Helene & Gänget” med 14 låtar på Svensktoppen och en mängd TV– och radioframträdanden. Besök gärna Helene Wish Perssons hemsida!

The King & the Queen

Tillsammans satte de upp sin egen julshow ”The King & Queen Christmas Show 2012” och succén var given. Våren 2013 provade de för första gången att dra iväg på en egen kyrkoturné runtom i Skåne. Det blev också en succé!  2017 så åker de ut och spelar för 5:e gången och har fördubblat antalet kyrkor som de gästar. Han med sina influenser från the King och hon med sin kärlek till dansband, schlager & country. Låtskrivarna Jörgen Andersson och Dan Attlerud fångade parets röster och känslor och har här hittat den gemensamma nämnaren för de båda i låten – ”King & Queen”, som spelades in i Emmy Studio, Kristianstad under våren 2014. Numera är de även ett par utanför scenen och frukten av deras passion för både kärleken och musiken kan Du lyssna på här – mycket nöje!

Helene & Glenn Wish

Vykort_2017_web

InPhokus by Funke-5244

kq_Affisch_50x70_2016

Några röster från besökarna efter 2016 års kyrkokonsert:

-Var o lyssnade på er i Eslövs kyrka. Ni har en fantastisk energi ihop. Har varit på flera av dina konserter både i Hässleholm Kristianstad o Malmö och har verkligen njutit av dessa. Men din o Helenes energier i kärlekens tecken var fantastiska. Tack ska ni ha/ Per Nordgren

Ett smakprov från fjolårets konserter i kyrkorna:

Lyssna på vår låt ”King & Queen”:

Några olika röster om känslan efteråt:

  • -Det blev en fantastisk kväll, det bästa tryck vi haft genom åren och då har jag många bra exempel att jämföra med. Alla var supernöjda. Aldrig har jag fått så många positiva mail och telefonsvar, helt otroligt.
  • -Ni gjorde mycket mer än jag hade förväntat mig och på vilket sätt.., enkelt, naturligt, kanon bra.
  • -Ert sätt att vara räcker som beröm, super bra!
  • -Helene och Glenn blev mitt i prick superbra, precis vad vi förväntat oss och stämningen var på topp. Det blev kanon!

KQ_lyxkryzzning_annons248x360_web